Valmennusohjelma: 

Aineenvaihdunnan Akatemia 

"Älä laihduta. Opeta kehosi polttamaan rasvaa puolestasi!"

Kesto: 10 viikkoa

Perustaja: lääkäri Jakob Valdma

Alkaa: 1.1.2020

Ilmoittautuminen auki: 16.12 klo 18.45 - 31.12. klo 18

Olen luonut kokonaisvaltaisen, näyttöön perustuvan valmennusohjelman kehon luonnollisen aineenvaihdunnan tason nostamiseksi.

Satojen tavallisten ihmisten valmentamisen, monien dieettien ja liikuntaohjelmien testailemisen sekä vuosien erehdys-oppimiskierron jälkeen olen pakannut kaikki tehokkaimmat vinkit ja keinot yhteen valmennukseen.

Laihduttamisen ja tiukan rajoittavan dieetin sijaan käytetään keinoja käynnistäksemme oman elimistön voimakkaan rasvanpolton. Jos kehosi energiana on tällä hetkellä kynttilä, tämän jälkeen se on rakettipolttoaine.

Uusi mahdollisuutesi

Rekisteröinti ohjelmaan alkaa 16.12.19 klo 18:45

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2019 klo 18:00

Kun hoidamme kuntoon aineenvaihdunnan, keho polttaa rasvan itse.

TÄMÄ EI OLE NÄLKÄÄN PERUSTUVA LAIHDUTUSOHJELMA

ET tule olemaan nälässä ETKÄ rajoittamaan omia syömisiä. Käytät parhaita keinoja monista ravitsemuskeinoista yhdistettynä siihen, että aineenvaihdunnan taso nousee

 

Sen sijaan, että rajoitat kaloreita ja yrität saada painoasi laskemaan (lihasten ja nesteen kustannuksella), KÄYNNISTÄT 110%:sti oman kehon luonnollista taitoa polttaa rasvaa.

 

AKTIVOIMME lihaskudoksen ja muunnamme hormonaalisen toiminnan rasvanpolttouuniksi

 

TAVOITE on kokonaisvaltainen hyvinvointi - ET tule kärsimään kuten suurimmassa osassa dieettejä - päinvastoin olet energisempi ja parempivointinen kuin vuosiin.

 

OOPS - söin suklaan? Ei mitään hätää! Opetan, miten voit nauttia herkuista ilman minkäänlaista syyllisyyttä ja jopa hyötyä siitä. Opit, miten herkutella sillä tavalla, ettei se estäisi tavoitteisiin pääsyä vaan päinvastoin - auttaisi näissä eteenpäin.

 

OPIT syömään terveen ja nautittavan ruokavalion mukaan, jota on helppo ylläpitää koko loppuelämäsi.

Ihan juuri niin helppo tai haasteellinen kuin itse haluat. Voit käyttää vain pientä osaa näistä keinoista tai haastaa itsesi saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset. Kaikki räätälöityy täysin sinun tavoitteisiin ja elämäntilanteeseen.

VOIT KÄYTTÄÄ OHJELMAA NELJÄLLÄ TAVALLA

 

PAINONPUDOTUS - käytä ohjelmaa rasvan polttamiseksi ilman että aineenvaihdunta hidastuisi ja lihaskudos häviäisi

KIINTEYTYMINEN - syöt yhtä paljon kuin kulutat, mutta aktivoit lihaskudosta ja hormonaalista toimintaa samalla kun poltat rasvaa - paras vaihtoehto suurimmalle osalle.

MAKSIMAALINEN AINEENVAIHDUNTA - Jos haluat, kasvatat selä lihasta että energiankulutusta ja maksimoit aineenvaihdunnan vahvistumisen. Lihaspaino nousee, rasvakudos palaa. Sopii parhaiten säästöliekistä kärsiville tai näille, jotka ovat olleet toistuvilla jojodieeteillä. Sopii myös heille, joiden painonpudotus on jumiutunut tai jotka haluavat buustata aineenvaihduntaa ennen suurempaa painonpudotusta.

AINEENVAIHDUNNAN PALAUTUMINEN - näille, jotka ovat pudottamassa isompia määriä painoja. Yli muutamankymmenen kilon painoa pudottaessa on vaikea pitää aineenvaihduntaa yllä,  jonka takia on fiksu vaihtoehto välissä palauttaa aineenvaihdunta normaalille tasolle. 

Jos perinteisessä laihdutusohjelmassa kaloreita lasketaan, sitten aineenvaihduntaa kiihdyttäessä me päin vastoin, nostetaan syötyjen kaloreiden määrää asteittain, samalla kuin aineenvaihdunnan taso nousee. 

Ohjelman lopussa syöt siis enemmän kuin alussa ja olet polttanut rasvaa samalla! 

(ei painonpudotusryhmässä)

1300 kcal

1400 kcal

1500 kcal

MISTÄ OHJELMA KOOSTUU?

 

LAATU & TIEDE - uusimpaan tieteeseen perustuva kokonaisvaltainen ohjelma asiaan erikoistuneelta lääkäriltä ja valmeltajalta, ei huuhaata. Valmentajana lääkäri Valdma, mukana sekä aineenvaihduntansa kanssa kamppaillut vertaisvalmentaja. 

RAVINTO-OHJELMAkäytät monien eri ravitsemusohjelmien (välimerellinen, runsasproteiininen, vähähiilihydraattinen ja monet muut) yhdistettyjä parhaita ominaisuuksia tarkoituksella maksimoida aineenvaihdunnallinen hyöty. Mitkään ravintoaineet tai ruoat eivät ole kielletty. Syöt noin 100 grammaa "hyviä hiilihydraatteja", 2 grammaa proteiinia/kg/vrk ja loput hyvää rasvaa. 

TSEMPPI LIIKUNTAAN - Opit liikkumaan niin, että saat maksimaalisen hyödyn minimaalisella vaivalla alkaen vain 5 minuutista päivässä. Saat liikuntaohjelman, jonka voit mukauttaa omiin tavoitteisiin.

RAVINTOLISÄEDUT - Opit käyttämään ravintolisiä ja ravintoaineita, joilla on hyödyllinen vaikutus aineenvaihdunnalle. Saat ravintolisiä huippuedullisesti (lähetyskulut) poistomyynnissä olevan Lempikaupan varastosta ja -25% alennuksen yhteistyökumppanimme XXXXX verkkokaupasta. 

TUKI - Osallistun sinun ja kaikkien muiden osallistujien kanssa aktiivisesti vertaistukiryhmän keskusteluissa Facebookissa. Olen vertaistukiryhmässä tavoitettavissa 7 päivää viikossa ja pidän henkilökohtaista huolta siitä, että saisit parhaat mahdollisuudet onnistua.

LUENNOT - Kolme live-webinaaria 1., 5. ja 10. viikon kohdalla. Jokaisessa käydään muun muassa läpi yleisiä ongelmiakohtia, kysymyksiä ja jatko-ohjelmaa.

PALVELUIDEN ALENNUKSET - Ohjelman aikana saat -50% alennuksen minun lääkärinpalveluistani Terveystalossa, jolloin esimerkiksi 20 min yksityislääkärikäynti maksaa vain 28 e (norm. 56 e)

TIETO - Tulet saamaan viikottaisia tietopaketteja ja oppaita valmennusympäristöön. Sieltä löydät juuri sinun tavoitteiden saavuttamisen kannalta tärkeitä tietoja videoiden, tekstien ja tehtävien muodossa. Kaikki tiedot ja materiaalit jäävät sinun käyttöön ikuisesti.

100%

Laatutakuu

100% RAHASTA TAKAISIN KOKO OHJELMAN AJAN!

- olen varma siitä, että tulet hyötymään jollakin tavalla tästä ohjelmasta etkä kadu.

Tämä vuoksi tarjoan rahasi takaisin ilman mitään kysymyksiä ja kiertelyä, jos jostain syystä tavoitteemme eivät synkronisoidu.

Anne 55v

Erittäin hyvä, lämmin, asiaan perehtynyt lääkäri, jonka mielipidettä olen oppinut arvostamaan. Ihailen tapaa, jolla hän pistää itsensä likoon auttaessaan ihmisiä. Valmennettaville tietysti on kullanarvoista, että voi aina kysyä, jos on jotain mielen päällä.

Hannamari

Olen saanut Jakobilta aivan loistavaa kannustusta ja tukea oman elämänmuutokseni tueksi. Hän on helposti lähestyttävä, ystävällinen mutta sanoo napakasti asiat suoraan, esittäen oikeita kysymyksiä antamatta kuitenkaan suoria ns. "ainoita oikeita vastauksia", vaan kannustaa etsimään omaa yksilöllisesti sopivaa tapaa toteuttaa hyvinvointia edistäviä muutoksia arkisen elämän ohessa.

Sari

Uusi elämänmuutos hyvinvointiin alkoi Jacobilta!
Ihan mahtavaa! ☀️😊💕

OHJELMA SOPII ERITYISESTI SINULLE, JOS

  • Olet yrittänyt toistuvasti painoa pudottaa ja epäonnistunut pitkässä jaksossa

  • Olet jojo-laihduttaja

  • Kärsit säästöliekistä

  • Haluat syödä paremmin ja terveellisemmin, mutta et välttämättä osaa sitä yksin

  • Olet väsynyt ja turhautunut vastakkaiseen ja liialliseen määrään informaatioon

  • Koet, että kehosi ei voi hyvin tai tarvitsisi syystä tai toisesta energiapiikkiä

VIIKKO-OHJELMA

Viikko 1  - I webinaari; saat ravitsemus- ja liikuntaohjelmat

Viikko 2 -  Aineenvaihdunnan tehostamisen fysiologia, osa 1; ravitsemus aineenvaihdunnan tehostamisen välineenä

Viikko 3 - Aineenvaihduntaa tehostavat ravintolisät ja ravintoaineet

Viikko 4 -  Liikunta ja miten sitä käyttää aineenvaihdunnan tehostamisessa

Viikko 5 -  II webinaari; unen vaikutus aineenvaihdunnassa ja miten nukkua metabolisesti oikein

Viikko 6 - Aineenvaihdunnan tehostamisen fysiologia, osa 2; 

Viikko 7 - Miten saada muutoksista pysyvät - elämäntapamuutoksen tekemisen taito ja psykologia

Viikko 8 -  Suurimmat virheet, jotka hidastavat aineenvaihduntaa + miten välttää näitä

Viikko 9 - Aineenvaihduntaa hidastuttavat sairaudet

Viikko 10 - III webinaari; aineenvaihdunnan buustaamisen edistyneet keinot

MITEN SINÄ VOIT HYÖTYÄ?

Ravitsemusohjelma

Ravitsemusohjelma on luotu maksimaalisen tehokkaasti tukemaan aineenvaihduntaa. Ruokavaliossa on prioriteetti hyvillä proteiineilla, jotka ovat vahvimpia aseita aineenvaihdunnan käynnistämisessä. 

Hiilihydraattien määrä on rajoitettu, mutta riittävä. Kaikki tärkeät hiilihydraatit - kasvikset, täysjyvät, hedelmät ja ennenkaikkea kuidut kuuluvat ruokavalioon. Hiilihydraattien osuutta saa lisätä tai vähentää, mutta vain rasvan kustannuksella. Painopiste on hitailla hiilihydraateilla, jotka tarjoavat energiaa pitkin päivää.

Rasvoista tule isoin osa energiasta ruoasta. Painopiste on pehmeillä ja monityydyttömättömillä rasvoilla, joilla on isoin aineenvaihdunnallinen ja terveellinen vaikutus. 

Syömällä enemmän terveellistä rasvaa opetellaan kehollemme käyttämään rasvaa polttoaineena ja käyttämään myös rasvavarastoja tehokkaammin.

HORMONITOIMINTA KUNTOON

Suurimmalla osalla meistä on hormonaalinen toiminta jollain tavalla epätasapainossa. Siihen voi olla monia syitä - sairaudet, uniongelmat, stressi, ylipaino tai laihduttaminen, huono ravitsemus ja monet muut syyt. Siitä huolimatta, mikä on syyt - ohjelma tulee oleellisesti parantamaan hormonaalista toimintaa ja tasapainoa. Parantuneen aineenvaihdunnan ja kehonkoostumuksen lisäksi tulet voimaan paremmin, nukkumaan paremmin, suolisto ja iho tulee voimaan paremmin, aivojen toiminta tulee kirkastumaan. 

Peruuta säästöliekki.

Lähes kaikki valmennusohjelmat perustuvat energiamäärien rajoittamiseen ja rankkaan liikuntaan, jotka saavat elimistön autonomisen hermoston ylikuormitustilaan ja lopulta uupumukseen. Mitä pidempää se kestää, sitä syvempi säästöliekki kehittyy. Tämän ohjelman tarkoitus on tehdä samat asiat toisessa suunnassa, mutta sillä erolla, että rasvaa palaa ja lihasmassa nousee tai pysyy. Tee kehollesi palvelus ja älä rasita sitä taas kerran laihduttamisella - anna sille oikeat eväät: se korjaa itsensä ja aineenvaihduntansa automaattisesti. 

OPI

INTUITIIVISEKSI SYÖJÄKSI

Tämä ohjelma ei perustu nälkään. Olemme tottuneet siihen, että dieetit ovat rajoittavia ja haasteellisia. Ei ihme, ettei kukaan kykene näitä kovin kauan noudattamaan. Vaikka ohjelman ruokavaliossa pitää noudattaa sääntöjä, se ei ole läheskään niin rajoittava kuin kaikki nälkädieetit. Todennäköisemmin koet ongelmaksi sen, ettet kykene alussa koko määrää ruokaa syömään. Sen lisäksi herkuttelu, makea ja roskaruokakaan ei ole kiellettyjä - vaikka suosittelen vahvasti käyttää ruokana vain parhaita ruokalähteitä, sitten mikään ruoka ei estä tavoitteiden saavuttamista. Satunnainen herkuttelu tai ylensyöminen voi jopa nostaa aineenvaihdunnan tasoa. 

HALLITSE ENERGIATASOSI

Koska tarjoat kehosi soluille parhaan yhdistelmän polttoaineita riittävässä määrin, tulee suorituskykysi kasvamaan. Lihas- ja hermosoluilla on jatkuvasti ja tasaisesti oikeassa mittasuhteessa proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia. Verensokeri ei heilahtele ylösalas vaan pysyy tasaisena, kuten energiatasotkin. Myös fyysisessä tai psyykkisessä suorituksessa on solutason aineenvaihduntasi huipputasollaan, kun energiatuotanto saadaan toimimaan tehokkaasti. Huomaat eron jo valmennuksen aikana, puhumattakaan sen jälkeisestä ajasta. 

KIINTEYDY.

Et tule pudottamaan painoa vaan tulet polttamaan maksimaalisen tehokkaasti rasvaa.

Automaattisesti.

Spontaanisti.

Helposti.

Samalla lihaskudos vahvistuu ja aktivoituu. Tulet näyttämään kiinteämmältä. Tulet tuntemaan olosi vahvemmalta.

Tulet nauttimaan kropastasi.

MATALAN KYNNYKSEN OHJELMA

En halua muuttaa elämäsi vielä vaikeammaksi, päinvastoin - haluan, että se olisi helpompi ja nautittavampi. Ohjelma ei sitoa sinua tiukkoihin dieetteihin, liikuntaohjelmiin tai ravintolisiin. Voit hyödyntää ohjeita 10% tai 110% - kaikki on kiinni sinusta itsestä, elämäntilanteestasi ja voimavaroistaisi. Kaikki ohjeet, mitä noudatat, perustuvat kuitenkin meidän elimistön normaaliin fysiologiaan ja toimintaan, mikä tarkoittaa, että ne tulevat myös suhteellisen intuitiivisesti. Toki - oppimiskäyrä on aluksi aina haaste, mutta kun pääset alkuun, huomaat, että muutos tulee jopa automaattisesti.

PYSYVÄT HYÖDYT

Maailma on täynnä pikadieettejä ja laihdutusohjelmia, joiden ainoa tavoite on saada lyhyessä ajassa painoa tippumaan, kiinnittämättä huomiota siihen, mitä tapahtuu keholle ja aineenvaihdunnalle. Usein paino tippuu isolta osalta lihasten kustannuksella ja luonnollinen energiankulutus tippuu jopa 50%. Ei ihme, että suurimman osan tällaisten dieettien jälkeen ihminen kerää 2x saman verran painoa takaisin ja jää herkästi koukkuun jojo-dieettien kierteeseen. Pidän ainoa ja oikeana vaihtoehtona muutoksia ja ratkaisuja, jotka tuottavat myös pitkällä aikajänteellä positiivisia muutoksia. Kaikki keinot, mitä tulet saamaan, ovat sellaisia, mitä on helppo ylläpitää ja joita tulet hyödyntämään vuosia. 

Huomio!

Vaikka ohjelma on lääkärin tarjoama ja siellä käytetään lääketieeteellistä osaamista, se ei itsessään ole terveydenhuollon tai lääkärin palvelu. 

MIKSI HALUSIN OHJELMISTOONI JUURI TÄMÄN KURSSIN? 

Jos olet päässyt tähän asti tekstissä, mietitään vielä, miksi tälläisen valmennuksen tarve on ongelmassa. Olen ollut itse siellä, missä sinäkin. Ehkä osittain edelleen. 

Jo-jo dieettailu - CHECK

Nälkädieetit - CHECK,

10 erilaista pikaratkaisudieettiä - CHECK,

Säästöliekki - CHECK,

Avuttomuus oman kehon, terveyden ja painon kanssa - CHECK.

Siitä huolimatta, että olen lääkäri.

 

Koska vaikka miten älykäs ihminen oletkaan - näitä ongelmia eivät kiinnosta sertifikaatit eikä älykkyysosamäärä. Olen taistellut aikaisemmassa elämässä paino- ja syömisongelmien kanssa vuosia vuosia. Tätä ei ole yhtään helpottanut monet krooniset sairaudet, joiden kanssa taistelen nykyisinkin. Sen lisäksi, että ne sotkevat normaalin nälän tunteen, ne estävät myös liikkumasta normaalisti. Joten tekosyitä on riittänyt. Pitkän itsekidutuksen ja monien “kuurien” jälkeen rupesin lopulta oikeasti perehtymään ihmisen fysiologiaan, aineenvaihduntaan ja lopetin yhteiskunnan ja median painostuksesta pikaratkaisujen etsimisen. Tästä tulee koukuttava haitallinen kierre.

 

Kävin valmentajakoulutukset, luin tuhansia sivuja informaatiota ravitsemuksesta, liikunnasta, ihmiskehon fysiologiasta ja paneutuin täydellä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vaikka en pääse eroon kroonisista sairauksistani, voin “uuden elämäni” aikana paremmin kuin ikinä. Ei - mulla ei ole fitnessmallin kroppaa, mutta nautin omassa kehossa olemisesta, toimintakyvystä ja nopeasta aineenvaihdunnasta. Tiedän, että pystyn herkuttelemaan ja “erehtymään”, mutta en silti lihoa, koska korkea aineenvaihduntatasoni pitää musta huolta. Parasta on se, että kun saat hormonaalisen toiminnan kuntoon, sitten sairaalloiset mieliteot ja tunnesyöminen unohtuvat. 

Vasta silloin kun aloin valmentamaan aineenvaihdunnan ongelmista kärsiviä, rupesin tajuamaan, kuinka väärin me tehdään asioita, kuinka paljon me oikeasti uhramme omaa hyvinvointia “ideaalisen painon” eteen. Me saadaan valtavia haittoja aikaiseksi meidän hormonaalisessa ja aineenvaihdunnallisessa toiminnassa vain sen takia, että meidän esikuvina ovat pyörtymistilassa olevat kuivunut ja nälkiintyneet fitnessmallit.

 

Mitä enemmän rupesin valmentamaan ja auttamaan ihmisiä aineenvaihdunnallisten ongelmien kanssa, sitä enemmän rupesin ymmärtämään, kuinka iso epidemia on kyseessä. Isoin osa ihmisistä, jotka taistelevat paino-ongelmien kanssa eivät ole tahallaan ylipainoisia vaan ovat väärillä tiedoilla laihduttaessa saaneet oman kropan sellaiseen tilaan, joka että painonpudotus on melkein mahdoton ja rasva kertyy itsestään. Yleensä tällaisissa tilanteissa ihmisille sanotaan vaan, että “Liiku enemmän ja syö vähemmän” - se on yhtä loukkaava ja vaarallinen kuin sanoa, että “Hyväksy itsesi sairaana ja avuttomana” (mikä on toinen ääripää-trendi tällä hetkellä). Koska minun (ja todennäköisesti sinunkin) kaltaisi ihmisiä on niin paljon enemmän kuin aikaisemmin luulin, päätin laajentaa oman valmennukseni isommalle osalle ihmisiä. Jotta siitä olisi hyötyä monille ja sen kustannukset olisi henkilötasolla huomattavasti pienempiä. 

Tämän takia mä olen tätä tekemässä. 

Hinta sisältää

- ainutlaatuisen vain tähän ohjelman tarkoitukseen luodun ravitsemusohjelman

- aineenvaihduntaa tehostava liikuntaohjelma

- lääkärin ja valmentajan kontaktin ja aktiivisen osallistumisen

- infopaketin aineenvaihdunnasta käytännön näkökulmasta

- vertaistukiryhmän Facebookissa 

- reseptikirja 

- alennuksia mm. ravintolisistä

- livewebinaarit x 3 

- uuden mahdollisuuden sinulle ja aineenvaihdunnallesi

Koska ohjelma on ensimmäinen laatuaan, saat vielä ohjelman vain 

189 eurolla

(ilmoittautuminen aukeaa 16.12 klo 18.45 ja päättyy 31.12 klo 18:00) 

Lääkärinvastaanottoni tuntihinta on 150-200 euroa. Tässä saat samalla rahalla sekä minun kuin lääkärin tuen että 100x enemmän. 

Yksityisasiakkailleni kuukausihinta on 200-300 euroa ja 10 viikon valmennus 500-750 euroa! Tässä saat samat palvelut + vertaistuen vain pienellä osalla siitä rahasta. 

Kuinka paljon olisit valmis sijoittamaan sen eteen, että saisit kehosi toimimaan, mielenrauhan takaisin ja voisit olla ylpeä ja iloinen itsestäsi? Juuri näin. Sille ei ole hintaa. 189 euroa omaan hyvinvointiin on todennäköisesti

paras sijoitus rahallisesi, mitä olet ikinätehnyttehnyt. 

Voit maksaa:

Kerrallaan verkkopankissa

Sähköpostilaskulla (5 euron laskutuslisä)

3 erässä kuukausittain 66.30 eur/lasku (10 euron laskutuslisä)

Ja muista, että koko valmennuksen ajan on voimassa

100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu

PS! Seuraava valmennus alkaa todennäköisesti vasta puolen vuoden päästä, älä jää katumaan, että et tehnyt tärkeää päätöstä nyt. 

 
  • Liity nyt kurssin infopostilistalle - tämä ei sido sinua mihinkään. Listalta saat lisätietoa lähempänä kurssia. Tänne myös tulee ilmoitus, kun rekisteröitymislinkki on auki ja pääset kirjautumaan mukaan virallisesti. Liittyminen listaan antaa vain tätä valmennusta koskevan tiedon, eikä sen kautta tule muuta materiaalia nyt eikä myöhemmin. 

  • Varsinainen rekisteröityminen on auki klo 18:00 16.12.2019 alkaen ja sulkeutuu automaattisesti klo 18:00 31.12.2019. Tämän jälkeen rekisteröitymisiä ei oteta vastaan.

  • 18,90 eur/viikko 10 viikon ajan yhteensä 189 eur (sis. alv). Tämä on edullinen verraten valmennushintoihini yleensä, ja myös maksaminen erissä on täysin mahdollista (10% laskutuslisä)

  • Rahat Takaisin-tyytyväisyystakuu on voimassa 11.3.20 eli valmennuksen viimeiseen päivään asti. Rahat takaisin- takuuta varten lähetä vapaamuotoinen pyyntö sähköpostitse valmentajalle perusteluineen. 

Kysy Jakobilta lisää