Jakobin kanavat
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

Valmennuskalenteri

Kaikki valmennukset tapahtuvat etänä eli osallistut kotoa päin internetin yhteydessä. Kaikkien ohjelmien luoja ja päävalmentaja on lääkäri Jakob Valdma. 

Onko kysyttävää? Kysy tästä

Diabetesohjelma Diafree90

Syksy 2019

Loppusyksystä Diafree90- diabetesohjelma, kun 20 osallistujaa täynnä (tällä hetkellä noin 10 ilmoittautunut). Tavoitteena saada ravitsemuksella ja elintavoilla 2 tyypin diabetes parhaan mahdolliseen hoitotasapainoon. Lääkärin tuki ja hoito- sekä valmennusohjelma. Ohjelma kestää 3 kuukautta. Ilmoita kiinnostuksestasi Jakobille tai lue lisää www.diafree.fi

Aineenvaihdunta liekeissä

9.1.2020

(rekister. alkaa 2.1.20)

Valmennuksen tarkoitus on maksimoida osallistujan aineenvaihdunta, käynnistä tehokas rasvanpoltto ja säilyttää/kasvataa lihasmassaa. Uusimpaan tieteeseen ja fysiologiaan perustuva valmennusohjelma. Valmennus kestää 10 viikkoa. 

Tutustu tästä

Ketovoima

1.3.2020

Ketogeeninen valmennusohjelma alkaa. Valmennus, jossa toteutetaan oikeaoppista ketogeenista ruokavaliota ja saadaan ketoosista irti maksimaaliset fysiologiset ja terveydelliset hyödyt! Ohjelma kestää 10 viikkoa. Rekisteröityminen avautuu helmikuun alussa. 

Firestarter

1.5.2020

Erittäin tehokas rasvanpoltto-ohjelma, mikä sopii erityisesti näille, joilla on pudotettavaa paljon (BMI > 30). KENE lri Jakob Valdman luotun protokollan mukaan, mitä ei tarjoa kukaan muu Suomessa. Ohjelma kestää 3 kuukautta. Rekisteröityminen avautuu maaliskuun loppupuolella.