top of page

Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty: 28. joulukuuta 2023

Tämä tietosuojaseloste kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme tiedonkeruussa, käytössä ja tietojesi luovuttamisessa, kun käytät palveluamme. Se kertoo myös yksityisyysoikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Henkilötietojasi käytetään palvelumme tarjoamiseen ja parantamiseen. Palvelun käyttämällä hyväksyt tietojen keruun ja käytön tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste on luotu Privacy Policy Generator-palvelun avulla.

Tulkinta ja määritelmät

Sanat, joiden alkukirjain on isolla, on määritelty seuraavasti. Määritelmät ovat voimassa riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikossa.

Määritelmät tämän tietosuojaselosteen tarkoituksiin:

  • Tili tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle päästäksesi palveluumme tai sen osiin.

  • Yhtiö (viitataan tässä sopimuksessa "Yhtiö", "Me", "Meidän" tai "Meitä") viittaa Lääkäri Jakob Valdma Oy, osoite Makkarajärvenkatu 72a a2, 33720 Tampere.

  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseen verkkosivuston toimesta ja jotka sisältävät tietoja selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla monien muiden käyttötarkoitusten joukossa.

  • Maa viittaa: Suomi

  • Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla pääsee palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.

  • Henkilötiedot on mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

  • Palvelu viittaa verkkosivustoon.

  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa kolmannen osapuolen yrityksiin tai henkilöihin, jotka Yhtiö on palkannut helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan palveluita liittyen Palveluun tai auttamaan Yhtiötä analysoimaan, miten Palvelua käytetään.

  • Käyttötiedot viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka on tuotettu Palvelun käytöstä tai Palvelun infrastruktuurista itsestään (esimerkiksi sivun vierailun kesto).

  • Verkkosivusto viittaa Lääkäri Jakob Valdmaan, joka on saatavilla jakobvaldma.com.

  • Sinä tarkoittaa yksilöä, joka käyttää Palvelua tai yritystä tai muuta oikeudellista yksikköä, jonka puolesta tällainen yksilö käyttää Palvelua.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerätyt tiedot

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyden ottamiseen tai sinun tunnistamiseesi. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voi sisältää, mutta ei rajoitu:

  • Sähköpostiosoite

  • Etunimi ja sukunimi

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötietoja kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet Protocol -osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, vierailemasi palvelumme sivut, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuiset laitteen tunnisteet ja muita diagnostisia tietoja.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteen kautta tai sen avulla, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, mobiililaitteesi tyyppiin, mobiililaitteesi ainutlaatuiseen tunnisteeseen, mobiililaitteesi IP-osoitteeseen, mobiilikäyttöjärjestelmääsi, käyttämääsi mobiili-internetselaimeen, ainutlaatuisiin laitetunnisteisiin ja muihin diagnostisiin tietoihin.

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet palvelussamme tai kun käytät palvelua mobiililaitteen kautta tai sen avulla.

Seurantateknologiat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja samankaltaisia seurantateknologioita seurataksemme toimintaa palvelussamme ja tallentamaan tiettyjä tietoja. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita, tageja ja skriptejä tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä palvelumme parantamiseen ja analysoimiseen. Käyttämämme teknologiat voivat sisältää:

  • Evästeet tai selainevästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka sijoitetaan laitteellesi. Voit ohjeistaa selaintasi hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos kuitenkin et hyväksy evästeitä, et välttämättä voi käyttää osaa palvelustamme. Ellei selaimesi asetusta ole säädetty hylkäämään evästeitä, palvelumme saattaa käyttää evästeitä.

  • Web-majakat. Palvelumme tietyt osiot ja sähköpostimme saattavat sisältää pieniä elektronisia tiedostoja, joita kutsutaan web-majakoiksi (tunnetaan myös nimillä kirkkaat gifit, pikselitunnisteet ja yksittäiset pikseli-gifit), jotka mahdollistavat Yhtiön esimerkiksi laskea käyttäjiä, jotka ovat vierailleet näillä sivuilla tai avanneet sähköpostin, sekä muita liittyviä verkkosivuston tilastoja (esimerkiksi tallentaa tietyn osion suosion ja varmistaa järjestelmän ja palvelimen eheyden).

Istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun suljet verkkoselaimesi. 

Käytämme sekä istuntokohtaisia että pysyviä evästeitä alla kuvattuihin tarkoituksiin:

  • Välttämättömät / Olennaiset Evästeet

    • Tyyppi: Istuntokohtaiset evästeet

    • Hallinnoija: Me

    • Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit käyttää verkkosivustoa ja sen toimintoja. Ne auttavat tunnistamaan käyttäjiä ja estämään petollisen käyttäjätilien käytön. Ilman näitä evästeitä ei voida tarjota palveluja, joita olet pyytänyt, ja käytämme näitä evästeitä vain näiden palvelujen tarjoamiseen.

  • Evästekäytännön / Huomautuksen Hyväksymisevästeet

    • Tyyppi: Pysyvät evästeet

    • Hallinnoija: Me

    • Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallisuusevästeet

    • Tyyppi: Pysyvät evästeet

    • Hallinnoija: Me

    • Tarkoitus: Nämä evästeet mahdollistavat muistamaan valintasi, kun käytät verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoitus on tarjota sinulle henkilökohtaisempaa kokemusta ja välttää tarpeen syöttää uudelleen asetuksesi joka kerta, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja valinnoistasi evästeiden suhteen löydät evästekäytännöstämme tai tietosuojaselosteemme evästeiden osiosta.

Henkilötietojesi Käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoamiseen ja ylläpitämiseen, mukaan lukien palvelun käytön seuranta.

  • Tilisi hallintaan: hallitaksesi rekisteröitymistäsi palvelun käyttäjänä. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn palvelun eri toimintoihin rekisteröityneenä käyttäjänä.

  • Sopimuksen täytäntöönpanoon: tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden ostosopimuksen kehittämiseen, noudattamiseen ja suorittamiseen, jotka olet ostanut tai minkä tahansa muun sopimuksen, jonka olet tehnyt kanssamme palvelun kautta.

  • Sinuun yhteyden ottamiseen: ottaaksemme sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviesteillä tai muilla vastaavilla sähköisillä viestintämuodoilla, kuten mobiilisovelluksen työntöilmoituksissa, päivityksistä tai tiedottavista viesteistä liittyen toimintoihin, tuotteisiin tai palveluihin, mukaan lukien turvallisuuspäivitykset, kun niitä on tarpeen tai järkevää toteuttaa.

  • Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, joita tarjoamme ja jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole kieltäytynyt vastaanottamasta tällaista tietoa.

  • Pyyntöjesi hallintaan: käsitelläksemme ja hallitaksemme pyyntöjäsi meille.

  • Liiketoimintasiirtoihin: voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme fuusion, myynnin, uudelleenjärjestelyn, organisaation uudelleenorganisoinnin, purkamisen tai muun omaisuuden myynnin tai siirron, olipa kyseessä jatkuva liiketoiminta tai osana konkurssia, likvidaatiota tai vastaavaa menettelyä, jossa palvelumme käyttäjien henkilötiedot ovat osa siirrettäviä varoja.

  • Muihin tarkoituksiin: voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten datan analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, kampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen ja palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja kokemuksesi parantamiseen.

Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä.

  • Liiketoimintasiirroissa: voimme jakaa tai siirtää henkilökohtaisia tietojasi yhteydessä tai neuvottelujen aikana fuusiosta, yrityksemme omaisuuden myynnistä, rahoituksesta tai yrityksemme osan tai kokonaisuuden hankinnasta toiselta yritykseltä.

  • Tytäryhtiöidemme kanssa: voimme jakaa tietojasi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme, että nämä tytäryhtiöt noudattavat tätä tietosuojaselostetta. Tytäryhtiöihimme kuuluu emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai jotka ovat yhteisessä hallinnassa kanssamme.

  • Liikekumppaneiden kanssa: voimme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai promootioita.

  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia tietoja tai muutoin vuorovaikutat julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, tällaiset tiedot voivat olla kaikkien käyttäjien nähtävissä ja ne voivat levitä julkisesti ulkopuolelle.

  • Suostumuksellasi: voimme luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi Säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeellista tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi noudattaaksemme soveltuvia lakeja), ratkaistaksemme riitoja ja pannaksemme täytäntöön oikeudellisia sopimuksiamme ja käytäntöjämme.

Yhtiö säilyttää myös käyttötietoja sisäistä analyysiä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai palvelumme toiminnallisuuden parantamiseen, tai jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidemmän ajan.

Henkilötietojesi Siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää — ja ylläpitää — tietokoneilla, jotka sijaitsevat valtiosi, maakuntasi, maasi tai muun hallinnollisen alueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait saattavat poiketa omasta jurisdiktiostasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön seurattuna tietojen toimittamisella edustaa suostumustasi tällaiseen siirtoon.

Yhtiö toteuttaa kaikki kohtuullisesti tarpeelliset toimet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojesi siirtoa tapahdu organisaatioon tai maahan, ellei siellä ole asianmukaisia kontrollimekanismeja paikallaan, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilökohtaisten tietojen turvallisuus.

Henkilötietojesi Poistaminen

Sinulla on oikeus poistaa tai pyytää meitä avustamaan henkilötietojen poistamisessa, jotka olemme keränneet sinusta.

Palvelumme saattaa antaa sinulle mahdollisuuden poistaa tiettyjä tietoja itsestäsi palvelun sisältä.

Voit päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi milloin tahansa kirjautumalla tilillesi, jos sinulla on sellainen, ja vierailemalla tilin asetuksissa, joka antaa sinulle mahdollisuuden hallita henkilökohtaisia tietojasi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi pääsyä, korjata tai poistaa henkilökohtaisia tietoja, jotka olet toimittanut meille.

Huomaa kuitenkin, että meidän saattaa tarvita säilyttää tiettyjä tietoja, kun meillä on lakisääteinen velvollisuus tai laillinen perusta niin tehdä.

Henkilötietojesi Luovuttaminen

Liiketoimet

Jos Yhtiö osallistuu fuusioon, yrityskauppaan tai omaisuuden myyntiin, henkilötietosi voidaan siirtää. Ilmoitamme sinulle ennen henkilötietojesi siirtoa ja niiden siirtymistä eri tietosuojakäytännön alaisuuteen.

Laillinen valvonta

Tietyissä olosuhteissa Yhtiö saattaa olla velvollinen luovuttamaan henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai vastauksena päteviin pyyntöihin julkisilta viranomaisilta (esim. tuomioistuin tai hallinnollinen virasto).

Muut lailliset vaatimukset

Yhtiö voi luovuttaa henkilötietosi hyvässä uskossa uskoen, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi

  • Suojatakseen ja puolustaakseen Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta

  • Estääkseen tai tutkiakseen mahdollista väärinkäyttöä palvelun yhteydessä

  • Suojatakseen palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta

  • Suojatakseen laillista vastuuta vastaan

Henkilötietojesi Turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään internetin välityksellä tapahtuva siirto tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Lasten Yksityisyys

Palvelumme ei kohdistu alle 13-vuotiaisiin. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos havaitsemme, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on tukeuduttava suostumukseen oikeudellisena perusteena tietojesi käsittelylle ja maasi vaatii vanhemman suostumuksen, saatamme vaatia vanhempasi suostumusta ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Linkit muihin verkkosivustoihin

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, joita emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme vahvasti tarkistamaan jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole minkäänlaista kontrollia emmekä ota vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Tämän Tietosuojakäytännön Muutokset

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosaan.

Sinua neuvotaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on julkaistu tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

bottom of page