top of page

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Maksutapoina on käytettävissä myös  hyvinvointisetelit:

- ePassi

- Edenred

- Smartum

 

Toimitusehdot

1. Kaikki Lääkäri Jakob Valdman valmennukset toteutetaan internetin välityksellä. Valmennuksen voi ostaa vain itselleen, ja osallistuja vakuuttaa olevansa riittävän hyväkuntoinen valmennukseen osallistumiseen. Lääkäri Jakob Valdma Oy ei ota vastuuta osallistujan terveydentilasta ennen valmennusta, valmennuksen aikana tai valmennuksen päätyttyä. Vaikka valmennuksen sisältö on tuotettu lääkärin, Jakob Valdman, toimesta käyttäen hänen omaa kokemustaan ja asiantuntemustaan lääketieteen alalta, on tärkeää huomata, että kyseessä ei ole lääketieteellinen palvelu, vaan informatiiviseen tarkoitukseen luotu valmennustuote.

2. Valmennus tilataan suorittamalla osto nettisivujamme kautta. Kaikille ostoksille (paitsi setelipalveluiden avulla ostaneille) pätee 14-päivän peruutusoikeus, jolloin 100% maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle ilman lisäkustannuksia asiakkaalle. Maksunpalautuksesta pitää olla yhteydessä: jakob@jakobvaldma.com

Yrityksen tiedot

Lääkäri Jakob Valdma Oy

Y-tunnus 3086585-7

Makkarajärvenkatu 72a a2, 33720 Tampere

+358400323170

jakob@jakobvaldma.com

bottom of page